[O2FL] Fotel elektrycznie sterowany - problem z regulacją

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Reflektory
    Classic
    • 2016
    • 1

Zamieszczone przez beaviso
    Zamieszczone przez xtremesystems
    jest jak dudek pisze. w tej klasie opon i rozmiarze to mozesz koło od takczki zalozyc i bedzie dobrze.
    Nieprawda. Przy 195/65 R15 tym bardziej czuje się różnice w parametrach opony. Samochód potrafi się zupełnie inaczej zachowywać, wręcz nie do poznania. Więc nie wszystko jedno. Polecają koledze Conti - i dobrze, najpewniejszy wybór. Żeby nie było - u siebie mam drugi komplet CEC 3 i jestem zadowolony, nie bez przyczyny na takiej oponie Octavia wyjechała z fabryki.

M.
    Misiu kolorowy, ile kilometrów zrobiłeś za kierownicą Caddy? Bo ja w sumie ponad 250000km. Około 180000km krótkim benzynowym na 15" calach właśnie i około 70000km maxi na 16". W tym czasie było około 8-9 rodzajów opon (wliczając zimówki). Ten samochód serio jest specyficzny. Najgorzej zachowały się fabryczne opony w maxi bo po 20000km były tak wyząbkowane że jeździć się nie dało. Najlepiej jeździ mi się na Unoroyalach Rain Sport 3, w deszczu żadnych problemów, na suchym bez różnicy a miękkie ścianki choć trochę wspomagają tylne zawieszenie rodem z wozu drabiniastego :diabelski_usmiech
    Reflektory Samochodowe-Spawanie Plastików
  • milltom
    Classic
    • 2013
    • 1

Szanowni,
    mam problem z sterowaniem przód-tył fotelem pasażera.
    Silnik pracuje bardzo głośno, przesuwa raz jedną stronę, raz drugą, zacina się jakby coś go blokowało, krzyżowało lub nie miał siły. Lekka pomoc ręką pomaga silnikowi, ale daleko do płynnej pracy.

W pozostałych płaszczyznach działa gładko i bezszelestnie.
    Może ktoś z Was miał podobny problem?

Czy znacie kogoś w Warszawie lub okolicach, kto umiałby to rozkręcić i zerknąć co w fotelu piszczy?

Octavia IIFL

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

Zamieszczone przez milltom
      Czy znacie kogoś w Warszawie lub okolicach, kto umiałby to rozkręcić i zerknąć co w fotelu piszczy?
      tak mam

sprawdź pw
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

Pracuję...